logo

TYPISCH SPIJKERKWARTIER

Jong, bruisend, ondernemend en gezellig, dát is het Spijkerkwartier. Met een mooie mix van actieve stadsmensen die allemaal net even anders dan anders zijn, maar samen de schouders eronder zetten om iets van hun wijk te maken. De voorzieningen in het Spijkerkwartier zijn goed. Er zijn volop leuke en bijzondere winkels, horeca, scholen, een buurthuis en maatschappelijke en sociaal-culturele instellingen. Ook is er veel bedrijvigheid. Wonen én werken in de wijk is typisch Spijkerkwartier.

Ontdek jouw nieuwe buurtje

In de rij voor drie bolletjes ijs van TRIO?

Typisch Spijkerkwartier

Koffietje bij Bomboca?

Typisch Spijkerkwartier

Centrale ligging

Goed bereikbaar

In het Spijkerkwartier woon je overal vlakbij. Te voet of op de fiets ben je zo in de bruisende Arnhemse binnenstad, aan de Rijnkade, het Gelredome, mooie stadsparken, Museum Arnhem, Rozet, Luxor en zelfs de Hoge Veluwe. Wil je wat verder weg? Geen probleem. De bus stopt voor de deur, Station Velperpoort en Centraal Station Arnhem liggen op nog geen 10 minuten lopen en met de auto rijd je zo de A325, de A12 of de A15 op.

Meld je aan en blijf op de hoogte!

DE SPYKERIJ komt eraan. De plannen zijn zo goed als gereed en medio 2024 starten we met de verkoop van de woningen en appartementen. Wil je graag op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Schrijf je dan in als belangstellende. Het verplicht je tot niets, maar geeft je straks wel een streepje voor.

Meld je aan als belangstellende

bart-ros-3W4KObWFuQ4-unsplash