logo

Spykerij nieuws

DE SPYKERIJ is volop in beweging. Net als het Spijkerkwartier. Je leest er hier alles over. Meld je je aan als belangstellende, dan ontvang je het laatste nieuws ook in je mailbox.

Inschrijving gesloten, maar schrijf je in voor de reservelijst
9 juli 2024

Inschrijving gesloten, maar schrijf je in voor de reservelijst

De inschrijving is een groot succes geweest en alle woningen zijn toegewezen. Heb je nog niets gehoord van de makelaar? Geen zorgen, jouw kans is nog niet voorbij!
De Spykerij in verkoop!
4 juli 2024

De Spykerij in verkoop!

Een stralende zomerdag, vol blije gezichten en een geweldige sfeer. De start verkoop op 29 juni was een groot succes!
29 juni: start verkoop!
20 juni 2024

29 juni: start verkoop!

Op zaterdag 29 juni aanstaande ben je van harte welkom van 11.00 – 13.00 uur op de Rietgrachtstraat 32 in Arnhem voor de officiële Start Verkoop van DE SPYKERIJ. De makelaar en ontwikkelaar zijn aanwezig en vertellen je graag alles over dit geweldige plan. Daarnaast liggen hier ook de prachtige verkoopbrochures voor je klaar. Je kunt je na afloop van het event digitaal inschrijven voor een woning of appartement.
Geef nu je woningvoorkeur door
17 juni 2024

Geef nu je woningvoorkeur door

Hoe wil jij wonen in DE SPYKERIJ? Daar zijn we heel benieuwd naar. Ga naar de website en bekijk de woningselector onder ''Aanbod''. Daarmee kun je in je persoonlijke account alvast aangeven naar welke woning of appartement jouw voorkeur uitgaat. Meerdere voorkeuren doorgeven kan ook. Ben je op zoek naar een stadswoning, herenhuis of appartement? We horen het graag!
Save the date: 29 juni meet & greet op locatie
16 juni 2024

Save the date: 29 juni meet & greet op locatie

Op zaterdag 29 juni aanstaande ontvangen we je graag voor een speciale meet & greet op de toekomstige bouwlocatie, Rietgrachtstraat 32. Wat we gaan doen? Dat houden we nog even geheim. Maar als jij graag in DE SPYKERIJ wil wonen, dan moet je zeker langskomen tussen 11.00 – 13.00 uur. Tot dan!
Bouwveiligheidsplan, samen met de buurt
18 april 2024

Bouwveiligheidsplan, samen met de buurt

Op donderdagavond 29 maart vond er weer een burenbijeenkomst plaats op de Rietgrachtstraat. Ongeveer 35 buurtbewoners waren hierbij aanwezig. Tijdens deze bijeenkomst presenteerde ontwikkelaar Hendriks haar concept bouwveiligheidsplan aan de buurt en ging daarover in gesprek.
Burenmiddag zaterdag 13 januari
4 maart 2024

Burenmiddag zaterdag 13 januari

Zaterdag 13 januari organiseerden we een burenmiddag voor de omwonenden van de Spykerij. Het ontwerp bestemmingsplan lag ter visie bij gemeente Arnhem. 
De website is online!
18 december 2023

De website is online!

Vandaag is de projectwebsite van DE SPYKERIJ online gegaan.   Een bijzonder moment. Vanaf vandaag zullen wij de projectwebsite blijven vullen met nieuwe informatie over het plan zodra die beschikbaar is.